Badoo encounters ar ett spelet som konsument spelar forut kvickt eftersoka matchningar

Det arme ar bilder fran specifikt utvalda konsument

  • Badoo Encounters som ett festligt metod att soka efter matchningar
  • Det finns en intilliggande sokfunktion
  • Du kan besta vard forut en livs levande videosandning och tjana in foljare

Det har ar bilder fran specifikt utvalda konsument

  • Allihopa medlemmar kan skicka meddelanden gratis

Den har funktionen visar matchningarna en efter en, dar varje post visar anvandarens bild plus personens primar information t.ex. namn, alder och hur massa intressen ni inneha gemensamt.

Kompression kungen hjartikonen (eller 1:a pa ditt tangentbord) om du ar hagad, eller X ikonen (2:a gallande ditt tangentbord) ifall du inte ar intresserad alls. De flesta konsument spelar detta lockton pa ett fartfyllt och spartanskt fason genom att teleportera sig igenom de olika val. Realitet ett att funktioner liknar Tinders svep vanster eller svep hoger spelet.

Om du ar vaken sa kommer du att bokfora lankar i ovre hogra hornet fran varje post dar du kan presentera och separera anvandarens profil. Du kan ocksa filtrera spelet pro att enkom visa killar eller tjejer, eller anvandare inom ett visst aldersintervall.

Badoos primara sokfunktion “Folk i narheten” tillater konsument att hitta andra medlemma lokalisering. Du kan filtrera sjalva sokningen sa att enkom de konton som ar nya, eller brukare som ar online, visas. Bortsett fran det finns det flertal sokfilter som du kan begagna forut att inskranka resultaten:

  1. Kon
  2. Baksida av underben de letar efter (vanner, chatt, dejt)
  3. Alder
  4. Placering
  5. Avstandet fran dig

Trots sjalva namnet sa koper det om folk i narheten fran dig sjalv och inte om att leta efter personer nara din lage, ehuru du dessutom kan atnjuta resultat fran anvandare som anger forsvinna fysiska positioner enskild. Du kan samt filtrera sokningen for att visa anvandare fran en annan stan eller region.

Nederst till hoger gallande din profilsida sa kommer du att klara av kika manga profilbilder. Du kan lite ditt proifil kort visat har ocksagenom att inforskaffa mer krediter. Klicka bara gallande ett kort forut att visa anvandarens profil. Om du ar hagad fran personen i forfragan sa kan du skicka ett budskap till hen.

Darfor att Badoo dating ar en gratis ambete sa ar det mojlight att skicka meddelanden till andra brukare dessutom utan att betala forut premiumtjanster. Det enda du behover for att igangsattning en konversation ar att ladda upp ett kort pa dig sjalv. Nar du har ett foto redo och godkant sa kommer du att kunna kontakta andra medlemmar gallande webbplatsen. Medlemmar kan dock bara avsanda upp till tvenne meddelanden till brukare som de ej har matchats med. Nar du har anvant dina tva meddelanden sa tvingas dessa medlemmar genmale dig forst innan du kan fortsatta konversaitonen med dessa.

Du kan stalla in det sa att du far notifieringar genom e-post eller din webblasare nar du far ett nytt meddelande. Om det finns en specifik anvandare som du ar sarskilt hagad fran och gor slut gallande din bud kvot omedelbar sa kan du tillvarata gifta sig med en Bosniska dam dessa konsument kungen din favoritlista. A andra sidan, ifall anvandaren skriver nagot stotande eller olampligt sa kan du valja att hindra dem sa att de ej langre kan kontakta dig.

Nar det galler Badoos anslag egenskaper sa ger vi den betyget 4 fran helt 5 mojliga. Med de flesta meddelandetjanster begransade sa kan brukare enkom skicka anslag till en annan anvandare en stig. An varre, de kan ej bringa pratstund med en person som ej inneha gillat deras kort i gengald. Med Badoo dejting far du atminstone par prov att atnjuta uppmarksamheten hos individen du forsoker ringa kontakt med och ifall de svarar sa forvinner granserna for antal meddelanden som ni kan skicka mellan varandra.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *